Редактор: e-mail: Кадри Нова ТвБащата на единия от двамата загинали горски служители

...
Редактор: e-mail: Кадри Нова ТвБащата на единия от двамата загинали горски служители
Коментари Харесай

Бащата на единия загинал горски служител: Огънят ги настигна, повали ги на земята, изгоряха живи

Редактор: 

e-mail: 

Кадри Нова Тв

Бащата на единия от двамата починали горски чиновници в пожара край Петрово сподели, че синът му не е имал късмет да се избави. 

От сутринта са го потушили, отново се възстаноява огъня, слизат надолу, пак се връщат. Застига ги гибелта, застига ги огънят, поваля ги на земята и изгарят живи. Здраво, право, 34-годишно дете, сподели бащата на починалия за Нова Тв.

Без маски, без да имат никакви принадлежности, по какъв начин би трябвало да се влезе в този пламък, добави бащата на починалия горски чиновник.

Очевидец на нещастието добави: Попаднаха в огнен капан в дерето. Огънят се подвигна на метри над тях, бучеше, имаше вятър. За секунди изпод от дерето, на пътя излезна огънят. Никакав късмет нямаха, никакъв. Огънят се сви зад тях, те бягаха, но... Спряха на едно място, само че огънят се сви и ги прегърна. Бях на 15 метра от тях. Едното момче не го видях, беше по-надолу. Другого го видях, огънят го прегърна, сви се, направи бариера и го прегърна.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР